בר אקטיבי הוא שירות של בר פעיל שבו האורחים שלכם יקבלו משקאות אלכוהולים, ליקרים, שייקים,

וכמובן שתייה קלה על ידי ברמנים מקצועיים ,שתפקידם לתת שירות אדיב וחייכני, כל זאת להעלאת המורל של האירוע.

 

כחלק משירותי בר אקטיבי יצאו ברמנים או רקדניות למרכז הרחבה בשיא הערב מתוך בר עם כוסות שוט ויעברו בין האורחים המפזזים ברחבה, כל זאת על מנת לתת לאורחים הצמאים עוד מנת אדרנלין. 

 

ישנם סוגי ברים אקטיבי או פסיבי המחולקים לפי איכות, הזול מבינהם יציע אלכוהול תוצרת הארץ, והיקר יציע אלכוהול תוצרת חוץ, כל אחד ותקציבו שלו.

 

אנשים שחוגגים אירועים מתלבטים  : האם להביא שתייה באופן עצמאי ולהשתמש בשירות הבר של האולם?

אולי עדיף לשים בקבוקים ישר על השולחנות ? או להביא שירותי בר מקצועיים שיהיו אחראים על מזיגת האלכוהול ? 

 

יתרונות וחסרונות - בר אקטיבי :


א. בקניית שתייה חריפה באופן עצמאי תוכלו לחסוך סכום נכבד של כסף אם תביאו כמות מתאימה, אבל אם טעיתם בכמות תיגמר השתייה במהלך הערב ויווצר מצב שבו לא יהיה נעים להיתקע. מצד שני אם קניתם יותר מידי תישארו עם כמויות גדולות של בקבוקים שלא תידעו מה לעשות איתם.  


(מה תעשו עם שלושה ארגזים של וודקה ועשרה בקבוקי וויסקי ? חבל לגמרי.)


ב. בשירות של בר לאולם, תוכלו לקבל בר אקטיבי מעוצב ומושקע,אבל החיסרון שתקבלו מלצרים צעירים שלא עברו קורס ברמנים ואין להם שמץ של מושג מה ההבדל בין שנאפס לוויסקי והקוקטייל היחידי שהם יכירו זה כוס וודקה עם רד בול. תפקידו של בר אקטיבי הוא למנוע כאבי ראש, כמויות השתייה יהיו מספקות וללא הגבלה לכל הערב, מבחר גדול של משקאות מכל סוג כך שכל אורח יוכל לקבל שתייה שערבה לחיכו.


הברים האקטיביים הם עמדות מפוארות וססגוניות המשרות אווירה של פאב יוקרתי וכיוון שהם מתפרקים הם יכולים להתמקם בכל מקום באולם על פי דרישתכם.סיבה נוספת לקחת בר ולא לשים שתייה על השולחנות היא המטרה המרכזית להקים את האורחים מהשולחן בכדי להשתתף בשימחת הריקודים.

 

לסיכום , הקדישו מחשבה לגבי העדפותיכם וכמובן אל תתעלמו מהתקציב שעומד לרשותכם.

 

מספר עצות איך לשתות אלכוהול בצורה נכונה בלי ליפול :

 

לא לערבב משקאות בכלל, אם התחלתם עם משקה אחד לכו איתו. אל תערבבו משקאות לבנים כמו וודקה עם משקאות חומים כמו וויסקי.

 

אלכוהול מייבש, שתו כוסות מים מרובות, בצורה זו תדללו את רמת האלכוהות בגוף.

 

לא לשתות על קיבה ריקה, לפני שמתחילים לשתות איכלו ארוחה קלה בכדי שהשפעת האלכוהול תהיה איטית יותר.

 

לשתות בהתאם למשקל גופכם, לאדם שמן יכולת ספיגה גבוהה מאדם קל משקל.

 

שתו לאט, והימנעו מכוסות שוט מהירות כמו טקילה או אבסנט.

 

דעו את הגבול ושתו במתינות, הכי חשוב להיות מבוקרים ולדעת מתי להפסיק.

 

 

לחזרה לכתבות לחצו כאן





אני שם דגש על שירות לקוחותיי, ביחס אישי ומקצועי.

אנא צרו עמי קשר ואחזור אליכם בהקדם.

השאירו פרטים ואחזור אליכם

* שם פרטי:

עיר:

* פלאפון/טלפון:

טקסט חופשי:

*שדה המסומן בכוכבית

הינו שדה חובה

פלאפון : 052-9974040

שירות בכל חלקי הארץ